ASHWAGANDHA – USA Medical kapszula 60 db

Prémium minőségű, organikus összetételű készítményünk az Indiában található ashwagandha növény gyökerének felhasználásával készül, melynek felszívódását 5 mg fekete bors kivonat segíti kapszulánként.

Prémium minőségű Ashwagandha kapszula felszívódást segítő feketebors kivonattal

3990 Ft

Az ashwagandha, a hagyományos indiai gyógyászat, azaz az Ayurvéda egyik legfontosabb növénye, melyet több mint 3000 éve használnak. Az ashwagandha felszívódását a kapszulában található fekete bors kivonat is segíti, piperin nevű hatóanyagával. Maga a növény egy örökzöld cserje, amely Indiában, a Közel-Keleten és Afrika egyes részein növekszik, és indiai ginzeng vagy téli cseresznye néven is ismert. Hosszú múltja van a hagyományos orvoslás területén. Keleten az emberek évezredek óta gyógyászati ​​célokra használják az ashwagandha gyökereit és narancsvörös gyümölcsét. Az ájurvédikus orvostudományban az ashwagandha Rasayana-nak számít. Ez náluk azt  jelenti, hogy segít megőrizni a fiatalságot, mind szellemileg, mind fizikailag. Az ashwagandha egyre népszerűbb nyugaton is, amit ma az emberek kiegészítőként vásárolhatnak meg.

Összetevők és hatóanyagtartalom 2 kapszulában:Ashwagandha (Withania somnifera) [1300 mg], Fekete bors [10 mg], Cellulóz (növényi kapszula)

OGYÉI Notifikációs Szám – 23329/2020

Kiszerelés:  60 db

Ízhatása: semleges

Származási ország: USA

Termékeinket csak a címkén feltüntetett módon szabad adagolni és használni. Tilos alkalmazni, ha Ön terhes vagy szoptat. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Termékeink és az oldalon található információk nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak. A hatások egyéntől függően eltérhetnek.

A webhely használatával Ön vállalja, hogy elfogadja a weboldalon található Adatvédelmi szabályzatot és az Általános Szerződési Feltételeket. Az USA medical® egy bejegyzett márkanév, melyben a medical kifejezés nem jelent gyógyászati tevékenységet.

USA Medical CBD olaj megrendelés és vásárlás Pécsen

INGYENES KISZÁLLÍTÁS PÉCSEN!!!

7632 Pécs Kertváros – Kodolányi János u.23.

BEAUTY GARDEN SZÉPSÉGSZALON

Telefon: 70-605-9029

NYOMTASD KI AZ 5% KEDVEZMÉNY KUPONODAT!!!